Bostadsrättsföreningar

Enkelt och tryggt till fast pris

Söker du en erfaren förvaltare av bostadsrättsföreningens ekonomi? Vi på Ekoni åtar oss full ekonomisk förvaltning av BRF:er runt om i Sverige. Vår prissättning är enkel och rak, så att föreningen alltid vet vilken månadskostnad som gäller.

När ni överlåter helhetsgreppet om ekonomin till oss, kan ni känna er trygga med att vi tar full, kunnig kontroll över bokföringen. Vi är även måna om en personlig relation med våra uppdragsgivare. Både styrelsens medlemmar och bostadsrättsinnehavarna kan enkelt komma i kontakt med oss, utan risk för att kopplas runt och förbli svarslösa. Våra BRF-kunder får också tillgång till en digital portal som gör ekonomiärenden enkla.

Erfaren BRF-förvaltning

Enkel och rak prissättning

Komplett tjänstepaket

Snabba svar

Vad ingår?

I våra paketlösningar för bostadsrättsföreningar ingår full ekonomisk förvaltning, alltså allt som alla föreningar behöver. Vi utför även specifika tilläggstjänster efter överenskommelse. Vi har konkurrenskraftiga priser och tar ett fast arvode varje månad, baserat på er förenings behov. Föreningen slipper därmed oväntade extradebiteringar som stör planeringen och ekonomin.

Vår digitala kundportal underlättar för både styrelsen och medlemmarna. Ni kan självklart alltid ringa oss för snabb återkoppling och hjälp. Kontakta oss gärna för en offert.

Paketlösning där allt ingår

Fast arvode utan överraskningar

Tillgång till digital kundportal

Hjälp ett telefonsamtal bort

Så här kommer du igång

Steg 1

Kontakta oss för offert.
Vi hjälper BRF:er i hela landet.

Steg 2

Vi fastställer ett arvode och presenterar ett tydligt pris för vårt kompletta tjänstepaket. Allt som alla BRF:er behöver ingår.

Steg 3

Ni tar ställning till offerten.
Vi hoppas förstås att ni anlitar oss!

Steg 4

När ni väljer oss, tar vi tryggt ansvar för full ekonomisk förvaltning.

Steg 5

Er BRF betalar ett fast pris varje månad och får nytta av vår samlade erfarenhet.