Om Ekoni

Effektiva ekonomitjänster
med personlig service

Ekoni Redovisning kan hjälpa dig med allt inom ekonomisk redovisning. Våra medarbetare har lång och bred erfarenhet av redovisningstjänster inom alla slags bolagsformer, ekonomiska och ideella föreningar, enskilda firmor samt ekonomisk förvaltning av bostadsrättsföreningar.

För att skapa en trygghet för dig som kund, månar vi om att hålla en hög och proffsig servicenivå. Allt vi gör utgår från dina och din verksamhets behov. På så sätt är kunden alltid i centrum för oss och vi kan även utföra våra tjänster på plats hos dig, om det passar bättre.

Vi ökar din lönsamhet – med ett leende

Effektivitet är en av våra främsta styrkor. Vi gillar helt enkelt att göra rätt från start! Vi drivs av att förenkla våra kunders vardag med engagemang och noggrannhet. Vårt mål är att din verksamhet ska tjäna på att anlita oss för pappersarbetet, så att du kan ägna tiden åt det du är bäst på.

VI värdesätter personliga relationer och vill att du som kund alltid ska känna dig välkommen när du ringer eller besöker oss. Skulle din ordinarie konsult inte vara tillgänglig, ser vi andra till att du får hjälp och snabba svar på dina frågor ändå.

Vi brukar få uppskattning för vårt positiva bemötande – och det gör oss ännu gladare. Med erfarenheter från servicesektorn vet vi hur mycket ett leende kan betyda, särskilt i en stressig situation. När vi lyckas lösa ett problem åt dig, får vi en extra energikick!

Kvalitetssäkrat arbete och stort kontaktnät

Vi är medlemmar i FAR – branschorganisationen för redovisningskonsulter, revisorer och rådgivare och följer REKO, Svensk Standard för redovisningstjänster, vilket kvalitetssäkrar vårt arbete. Vi är auktoriserade och har även byggt upp ett stort kontaktnät med bland annat auktoriserade revisorer som vi gärna kontaktar för våra kunders räkning.

Programmen vi använder i vårt arbete är Fortnox, Visma, Hogia, Pyramid, Pagero, Wolters Kluwer, Bygglet, Real med flera.

Vi har kontor i Härnösand.