Bolag

Lättnad och ökad lönsamhet

Ordning och reda är lönsamt! När du anlitar Ekoni för ekonomitjänster, kan du lita på att vi tar fullt ansvar. De flesta driver inte bolag för att de längtar efter att sitta med administration, ärligt talat! Många av våra kunder känner sig därför lättade när de vet att proffs tar över pappersarbetet, så att de själva kan ägna mer tid åt sin kärnverksamhet.

På Ekoni arbetar vi med tydliga prissättningar så att du alltid vet vad vårt arvode blir. Vårt mål är att du ska märka att du i slutänden tjänar mer när du frigör tid och överlåter till oss att exempelvis fakturera eller lämna in handlingar till myndigheter, för att få utbetalningar eller slippa extra avgifter. Det är inte ovanligt att våra kunders stressnivå sjunker när de märker att de kan lita på oss och det är ju också värdefullt!

Mer tid över

Trygg ekonomisk expertis

Ökad lönsamhet

Sänkt stressnivå

Kunnig rådgivning

Alltid snabb återkoppling

Vad ingår?

Vårt arvode beror på vilka tjänster ditt bolag är i behov av och vilken omfattning de har. Tillsammans kan vi reda ut era behov så att vi kan föreslå ett tjänstepaket och ett pris.

Vi bjuder gärna på det lilla extra så fort vi kan. Eftersom vi arbetar med bolag inom många olika branscher, kan vi tipsa dig om lösningar som underlättat för dina branschkollegor. Självklart tar vi aldrig något extra för ett gott råd. Uppskattar du en personlig relation och enkla kontaktvägar lika mycket som vi? Kontakta gärna oss för en offert!

Vi kan bland annat hjälpa till med:

Administration

Bokslut

Fakturering

Inkomstdeklarationer

Köp och uppstart av aktiebolag

Löneadminstration

Myndighetskontakter

Redovisning

Årsredovisning

Så här kommer du igång

Steg 1

Kontakta oss!

Steg 2

Tillsammans ser vi över vilka ekonomiska tjänster ditt bolag behöver.

Steg 3

Vi återkommer med ett pris, vanligtvis ett fast månadsarvode.

Steg 4

Du väljer oss, lämnar över ansvaret och kan ägna mer tid åt bolagets huvudverksamhet.